ikinae.com

Suomalaisia metallibändejä

Kuuntele musiikkia iPhonella – osta tarvikkeet netistä

October 4th, 2021 by Jalon Witting

Musiikki on olennainen osa arkeamme. Kuulemme sitä bussissa, kaupoissa ja ravintoloissa. Musiikki soi taustalla mainoksissa ja elokuvissa. Se kuuluu niin lähtemättömästi elämäämme, ettemme osaisi edes kuvitella elämää ilman musiikkia.

Kaikkein mieluisinta on tietysti kuunnella omaa suosikkimusiikkia. Nykypäivänä se on helpompaa kuin koskaan ennen. Korvalappustereot olivat jo aikanaan suosittuja, mutta nykyään musiikkia pystyy kuuntelemaan vieläkin helpommin missä vaan ja milloin vaan.

Musiikki kulkee mukana iPhone-puhelimessa

Emme juuri koskaan lähde minnekään ilman kännykkää. Puhelimen avulla musiikki kulkee aina mukanamme. Kännykkään voi ladata musiikkia erilaisten palveluiden kautta. Nettiyhteyden kautta kaikki verkosta löytyvä musiikki on saatavillamme milloin tahansa.

Netistä löytyy paljon lisätarvikkeita musiikin kuuntelemiseen puhelimen avulla. Haluat sitten pienet ja kätevät nappikuulokkeet jotka eivät vie paljon tilaa tai sitten järeämmät kuulokkeet vaativampaan makuun, kaikkea löytyy.

Musiikki piristää

Musiikki vaikuttaa mielialaamme. Se voi toimia rentouttajana rankan työpäivän jälkeen. Musiikkia voi kuunnella rauhallisella kävelyllä puistossa tai reippaalla juoksulenkillä. Työmatkat bussissa tai metrossa taittuvat joutuisasti musiikkia kuunnellen.

Tiukkoihin treeneihin musiikki tuo lisää puhtia. Tylsätkin työpäivät taittuvat jouhevammin musiikkia kuunnellen. Pitkät matkat autolla tai junalla eivät tunnu niin puuduttavilta, kun on jotain hyvää kuunneltavaa.

Tutkimuksissa on todettu musiikista olevan paljon hyötyä myös oppimisessa. Se esimerkiksi auttaa kielten oppimista ja helpottaa keskittymistä. Musiikki on yhdistetty myös matemaattisten taitojen kehittymiseen.